Mennyire jó ma Budapesten élni?

Az elkövetkező időszakban 2-3 hetente felkerülő kérdőívekkel szeretnénk Önöket bevonni Budapest következő éveinek megtervezésébe és a város általános fejlesztési irányainak meghatározásába. Most egy nagyon rövid és egyszerű kérdéssorral kezdünk, hogy felmérjük az Önök általános véleményét az általános életminőséggel kapcsolatosan. 

 

A kérdőív eredményeit összesítés után itt a honlapon közzétesszük. A kérdőív kitöltése nagyjából 5 percet vesz igénybe. 

Ennek a kérdőívnek a kitöltési határideje: 2020. július 8.

 

Kezdjük el a közös munkát!

 

Mennyire jó ma Budapesten élni?

Az életminőség nem független az egyéni élethelyzettől, de a városi szolgáltatások és a környezet minősége is alapvetően befolyásolja, hogy hogyan érezzük magunkat nap mint nap a fővárosban. Mit gondol, összességben milyen változás vagy fejlesztés segítheti elő leginkább, hogy jobb és kényelmesebb legyen a Budapestiek élete? 

 

Kérjük, válaszoljon kérdéseinkre! Ha, részletesebben a kérdőíven kívül is szeretné ezzel kapcsolatban elmondani véleményét, küldje el azt nekünk a smartbp@budapest.hu e-mail címre!

Ön szerint az életminőség szempontjából mik a legfontosabb, kezelést igénylő területek a következő években? Kérjük jelöljön be 3-at!
pl. közlekedésen belül parkolás
Kérdések teljesen egyetértek inkább egyetértek közömbös számomra / nem tudom inkább nem értek egyet egyáltalán nem értek egyet
Életkor
Nem