Kezdjük el a közös munkát!

Budapest önkormányzata új alapokra helyezte a város fejlődését, minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetünk az állampolgárok bevonására, a részvételre és az átláthatóságra. A nyár során felkerülő kérdőívekkel szeretnénk Önöket bevonni Budapest következő éveinek megtervezésébe és a város általános fejlesztési irányainak meghatározásába.

A 2-3 hetente megjelenő kérdőívek segítségével az alábbi témákban mondhatja el véleményét, mely a stratégia tervezésében ad támpontokat a tervezőknek: általános életminőség, részvételiség, klíma és energia, közlekedés, környezetvédelem és zöld infrastruktúra, épített környezet, társadalmi kérdések és humán szolgáltatások (egészségügy, oktatás, lakhatás).

Ha részletesebben a kérdőíveken kívül is szeretné ezzel kapcsolatban elmondani véleményét, küldje el azt nekünk a smartbp@budapest.hu e-mail címre!

Az egyes kérdőívek mellett mindig szerepel, hogy mikor zárjuk le a válaszadás lehetőségét. Ezt követően az adatokat feldolgozzuk, kiértékeljük és itt a honlapon egy összefoglaló elemzés keretében Önökkel is megosztjuk az eredményeket.

Aktuális kérdőívek

Mennyire jó ma Budapesten élni?

Az életminőség nem független az egyéni élethelyzettől, de a városi szolgáltatások és a környezet minősége is alapvetően befolyásolja, hogy hogyan érezzük magunkat nap mint nap a fővárosban. Mit gondol, összességben milyen változás vagy fejlesztés segítheti elő leginkább, hogy jobb és kényelmesebb legyen a Budapestiek élete?

Kitöltési határidő: 2020. július 08.

Kitöltöm

Részt vesz Ön a város közügyeinek alakításában?

Mennyire érthető önnek Budapest működése? Mennyire teszi lehetővé az aktív állampolgári részvételt a város? Tudja, hogy mibe szólhat bele? Töltse ki kérdőívünket és segítsen nekünk, hogy egy érthetőbb Budapestet teremtsünk!

Kitöltési határidő: 2020. július 19.

Kitöltöm